Pluja Teatre

Programació del web en WordPress i elaboració de continguts per a Pluja Teatre i el Teatre del Raval

Aquest web ha estat pensat per donar resposta a les necessitats actuals, tant de Pluja Teatre com del Teatre del Raval. El web recull la trajectòria i l’activitat de la companyia, així com el potencial dels espais escènic i d’exposicions del teatre que tenen a Gandia (la Safor).

Programat en el sistema WordPress, a partir d’una plantilla realitzada sota els paràmetres del “responsive web design” o “disseny web responsiu”, preveu una resposta òptima per a una correcta visualització en les múltiples resolucions de pantalla: des de les més petites dels telèfons mòbils o tauletes, a les més grans dels televisors o projectors connectats a Internet.

El projecte s’ha realitzat amb un pressupost mínim per refer i potenciar la presencia de la companyia a la xarxa. Realitzat per Argus.net, és una aposta conjunta de la companyia Pluja Teatre i A Punt, Comunicació i Cultura Comarcal per a la posada en funcionament del projecte, i Eixample Comunicació per a la conceptualització, l’elaboració dels continguts i la projecció a la xarxa.